Sleeve

SleeveEen hoes is een bedekking die over een voorwerp wordt geplaatst om het te beschermen. Hoezen kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder papier, stof, plastic en metaal. Ze worden gewoonlijk gebruikt om voorwerpen zoals boeken, cd's en dvd's te beschermen tegen vuil, stof en krassen. In het bedrijfsleven worden hoezen ook gebruikt om belangrijke documenten zoals contracten en blauwdrukken te beschermen. Wanneer u documenten in een hoes bewaart, is het belangrijk dat u een hoes kiest die zuurvrij en archiefveilig is om schade te voorkomen. Sleeves worden ook vaak gebruikt in de verzendindustrie om delicate items te beschermen tegen ruwe behandeling. Bij het verpakken van voorwerpen voor verzending is het belangrijk een hoes te kiezen die voldoende bescherming biedt zonder dat deze te zwaar of te zwaar wordt.

Gastric sleeveDe gastric sleeve is een chirurgische ingreep die wordt uitgevoerd om mensen te helpen gewicht te verliezen. De sleeve wordt gemaakt door een deel van de maag te verwijderen, waardoor de hoeveelheid voedsel die kan worden gegeten en de hoeveelheid calorieën die kan worden opgenomen, wordt verminderd. De sleeve heeft ook als bijkomend voordeel dat hij hormonale veranderingen veroorzaakt die de eetlust verminderen. De gastric sleeve is een relatief nieuwe procedure, maar heeft al bewezen voor veel mensen een effectief middel voor gewichtsverlies te zijn.

Sleeve operatieeen sleeve-operatie is een procedure waarbij de chirurg een deel van de maag verwijdert, waardoor een maag in de vorm van een sleeve ontstaat. Deze kleinere maag helpt niet alleen bij het afvallen door de hoeveelheid voedsel die kan worden geconsumeerd te beperken, maar ook door de hormonen die met honger samenhangen te veranderen. een sleeve-operatie wordt meestal laparoscopisch uitgevoerd, wat minder ingrijpend is dan een traditionele open operatie. Als gevolg daarvan ervaren patiënten doorgaans minder pijn en littekens, en is het verblijf in het ziekenhuis korter. een sleeve-operatie wordt vaak gebruikt als eerste stap in een gewichtsverliesoperatie voor patiënten die te zwaar zijn voor andere procedures zoals een gastric bypass. een sleeve-operatie kan indien nodig ook worden teruggedraaid.

Meer informatie over het topic op Sleeve operatie.sleeve

Gastric sleeve nadelensleeve gastrectomie, ook wel gastric sleeve genoemd, is een gewichtsverliesoperatie. De operatie verwijdert een groot deel van uw maag, waardoor alleen een kleine mouw van de maag overblijft, ongeveer ter grootte en vorm van een banaan. sleeve gastrectomie kan leiden tot aanzienlijk gewichtsverlies en kan helpen bij het verbeteren van bepaalde gezondheidsaandoeningen die verband houden met obesitas, zoals diabetes. sleeve gastrectomie wordt meestal laparoscopisch uitgevoerd, wat betekent dat de chirurg verschillende kleine incisies in uw buik maakt en dunne instrumenten door de incisies inbrengt. De chirurg gebruikt dan een chirurgische nietmachine om een groot deel van uw maag te verwijderen. De resterende mouw van de maag wordt vervolgens gesloten met chirurgische nietjes. Mouwgastrectomie is niet omkeerbaar. Na de operatie hebt u een veel kleinere maag en voelt u zich sneller vol dan voorheen. sleeve gastrectomie kan een optie zijn als u aanzienlijk overgewicht hebt en andere methoden om af te vallen hebben gefaald. sleeve gastrectomie kan ook een optie zijn als u aan obesitas gerelateerde gezondheidsproblemen hebt, zoals diabetes type 2 of hoge bloeddruk. De operatie kan ook een optie zijn als u een hoog risico loopt op aan obesitas gerelateerde gezondheidsproblemen, zoals slaapapneu of hartaandoeningen. sleeve gastrectomie is mogelijk niet geschikt voor u als u bepaalde medische aandoeningen hebt die de risico's van de operatie kunnen vergroten of het moeilijker maken om na de operatie af te vallen. sleeve gastrectomie is mogelijk ook niet geschikt voor u als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden. U moet met uw arts praten over al uw opties en de mogelijke risico's en voordelen van elke optie voordat u een gewichtsverliesoperatie ondergaat. Voor de meeste mensen leidt sleeve gastrectomie tot aanzienlijk gewichtsverlies en verbetering van aan obesitas gerelateerde gezondheidsproblemen. Maar zoals elke grote operatie heeft ook een sleeve gastrectomie risico's en mogelijke complicaties. Deze omvatten: bloedingen, infecties, diepe veneuze trombose (DVT), longembolie (PE), lekken van de nietjes waarmee de maag wordt gesloten, anastomotische strictuur (vernauwing van de opening tussen de maag en de dunne darm), ondervoeding, hernia's, GERD en hypoglykemie (lage bloedsuikerspiegel). U moet met uw arts praten over alle mogelijke risico's en complicaties voordat u een sleeve gastrectomie ondergaat.

Gastric bypass sleevesleeve gastrectomie is een gewichtsverliesoperatie waarbij een deel van de maag wordt verwijderd om de voedselinname te beperken en gewichtsverlies te bevorderen. sleeve gastrectomie wordt vaak uitgevoerd als eerste deel van een procedure in twee fasen voor mensen met ernstig overgewicht die veel gewicht moeten verliezen. Het kan ook een optie zijn voor mensen die niet in aanmerking komen voor andere vormen van chirurgie om af te vallen, zoals een maagbypass of duodenal switch. sleeve gastrectomie wordt over het algemeen beschouwd als een veiligere en minder invasieve optie dan andere vormen van chirurgie om af te vallen. sleeve gastrectomie is niet omkeerbaar, dus het is belangrijk om er zeker van te zijn dat u bereid bent om veranderingen op lange termijn door te voeren voordat u tot de operatie overgaat. sleeve gastrectomie kan leiden tot aanzienlijk gewichtsverlies en een afname van het risico op aan obesitas gerelateerde gezondheidsproblemen, zoals diabetes type 2, hartaandoeningen en slaapapneu. sleeve gastrectomie is echter niet zonder risico's en het is belangrijk om alle mogelijke risico's en voordelen met uw arts te bespreken voordat u beslist of deze operatie voor u geschikt is.

dumping-syndroom-ervaringen

Bariatrie chirurgieBariatrische chirurgie is een vorm van gewichtsverlies die wordt uitgevoerd bij mensen met overgewicht. De meest voorkomende vorm van bariatrische chirurgie is de sleeve gastrectomie, waarbij een deel van de maag wordt verwijderd. Dit vermindert de hoeveelheid voedsel die kan worden geconsumeerd en leidt ook tot een afname van de hongerhormonen. Hierdoor verliezen mensen die een sleeve gastrectomie ondergaan doorgaans een aanzienlijke hoeveelheid gewicht. Naast sleeve gastrectomie zijn er nog andere vormen van bariatrische chirurgie, zoals gastric bypass en duodenal switch. Elk type operatie heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus het is belangrijk om alle opties met een gekwalificeerde zorgverlener te bespreken voordat u beslist welk type operatie voor u geschikt is.

Bariatriesleeve is een gewichtsverliesoperatie waarbij een deel van de maag wordt verwijderd om de voedselinname en het hongergevoel te verminderen. Het is een van de meest voorkomende vormen van bariatrische chirurgie, en het is aangetoond dat het effectief is in het helpen van mensen om gewicht te verliezen en hun gezondheid te verbeteren. sleeve chirurgie wordt meestal uitgevoerd als laparoscopische operatie, wat betekent dat het minimaal invasief is en een kortere hersteltijd heeft dan de traditionele open chirurgie. sleeve chirurgie kan een uitstekende optie zijn voor mensen die moeite hebben om gewicht te verliezen door dieet en lichaamsbeweging alleen, en het kan hen helpen om hun gezondheidsdoelen te bereiken. sleeve chirurgie is echter niet zonder risico's, en het is belangrijk om met uw arts te bespreken of sleeve chirurgie voor u geschikt is.

maagband-plaatsen

Maasstad bariatrieMaasstad Bariatrie is een toonaangevende aanbieder van sleeve gastrectomie chirurgie in Nederland. Wij hebben meer dan 1000 succesvolle sleeve gastrectomie procedures uitgevoerd en onze chirurgen behoren tot de meest ervaren van het land. Wij bieden sleeve gastrectomie voor patiënten die willen afvallen en hun gezondheid willen verbeteren. De sleeve gastrectomie procedure is een minimaal invasieve operatie waarbij een deel van de maag wordt verwijderd, waardoor de hoeveelheid voedsel die kan worden geconsumeerd wordt beperkt en er gewichtsverlies optreedt. Onze chirurgen zijn zeer bedreven in het uitvoeren van sleeve gastrectomieën en we zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende zorg aan onze patiënten. Als u een sleeve gastrectomie overweegt, raden wij u aan contact met ons op te nemen voor een afspraak.

Spaarne gasthuis bariatrieIn het Spaarne ziekenhuis bieden we een verscheidenheid aan bariatrische chirurgie opties om aan uw individuele behoeften te voldoen. Een populaire optie is sleeve gastrectomie, waarbij een groot deel van de maag wordt verwijderd. Dit helpt om de hoeveelheid voedsel die u kunt eten te verminderen, evenals de hoeveelheid calorieën die uw lichaam kan opnemen. sleeve gastrectomie helpt ook om hongerhormonen te verminderen, wat leidt tot verminderde eetlust en een grotere verzadiging. Bijgevolg kan deze procedure u helpen om op een veilige en doeltreffende manier gewicht te verliezen. Als u geïnteresseerd bent in sleeve gastrectomie of een andere bariatrische ingreep, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Tags: